West Bromwich tiedotti verkkosivuillaan, että Chris Bruntin kausi on ohi. Keskikenttäpelaajan polven eturistiside repesi viime viikonlopun ottelussa Crystal Palacea vastaan. Toipuminen kestää arviolta kuusi kuukautta, joten Brunt on pelikunnossa näillä näkymin syyskuussa. Samalla pohjoisirlantilainen joutuu jättämään väliin kesän EM-turnauksen.

– Tämä on iso takaisku Chrisille. Tämä on pettymys meille, sillä hän ei ole käytössämme enää tällä kaudella. Hän on erinomainen pelaaja, joka tuo joukkueeseen tasapainoa. Luonnollisesti asiasta tekee vielä julmemman se, ettei hän pääse kokemaan uransa kohokohtaa EM-turnauksessa, WBA:n manageri Tony Pulis sanoi tiedotteessa.

31-vuotias Brunt on pelannut West Bromissa kesästä 2007. Tällä kaudella pelejä on kertynyt kaikki kilpailut mukaan lukien 26. Helmikuun pelit Crystal Palacea ja Norwichia vastaan Brunt todennäköisesti haluaisi unohtaa. Palace-peliä edeltäneessä Norwich-ottelussa seuran omat kannattajat heittivät Bruntia kolikoilla päähän (uutinen).