Crystal Palace -manageri Alan Pardew syyttää Christian Benteken kalastaneen Liverpoolin voiton ratkaisseen rangaistuspotkun. Reds-hyökkääjä kaatui lisäajalla Damien Delaneyn kontaktista ja laukoi loppuhetkillä joukkueelleen tärkeät pisteet Eaglesista. Pardew’n mielestä belgi selvästi sukelsi tilanteessa.

– Kontakti ei vastaa sukellusta. Sanoisin vau, jos tuo kontakti aiheuttaisi vastaavan ilmalennon, Pardew valitteli BBC:lle.

Rangaistuspotku tuomittiin vasta linjatuomarin näytettyä sitä. Pardew’n mukaan ottelun erotuomari Andre Marriner ei olisi sitä ilman linjamiehen väliintuloa tuominnut.

– Sukellus sekoitti linjatuomarin pään. Hän olettaa, että tuo kevät kontakti on rangaistuspotkun arvoinen. Polvi koskettaa hidastuksessa jalkaa, mutta Benteke menee maihin kuin häntä olisi ammuttu. Jos sama olisi tapahtunut meille, rangaistuspotkua ei olisi tuomittu, Pardew jatkoi.

Tappio Poolille oli Palacen 12:s ottelu ilman voittoa. Delaney itse kieltää kontaktin Bentekeen.

– Voin rehellisesti sanoa, etten koskenutkaan Bentekeä. Vaikka kontakti olisi ollut hiuksenvarainen, se ei vaikuttanut häneen, eikä ollut riittävä rangaistuspotkuun. Andre Marriner sanoi uskoneensa ettei tilanne ollut rangaistuspotkun arvoinen. Hän kuitenkin luotti linjamieheensä.

Delaney ei usko, että linjatuomari olisi pystynyt olemaan millään varma tuomion tarpeellisuudesta.

– Jälkeenpäin katsottuna näyttää siltä, kuin hän heiluttaisi lippua jo ennen kuin Benteke kaatui maihin. Näytti kuin hän olisi halunnut rangaistuspotkun.