West Ham -luotsi Slaven Bilic uskoo joukkueensa mahdollisuuksiin voittaa Manchester United FA Cupin uusintaottelussa. Hammers pelasi sunnuntaina Red Devilsin kanssa tasan 1-1-lukemin. Uusinta pelataan Hammersin kotinurmella Uptown Parkilla.

– Ottelusta tulee vaikea, mutta uskon meidän mahdollisuuksiimme. Itseluottamuksemme tulee olemaan vielä kovempi. Manchester United on eri joukkue, kun he pelaavat kotikenttänsä ulkopuolella, Bilic kommentoi BBC Sportille.

West Ham tunsi menettäneensä rangaistuspotkun Marcos Rojon kaadettua Dimitri Payet’n. Unitedin pelaajat uskoivat Payet’n sukeltaneen.

– Minusta tilanne näytti rangaistuspotkulta. Rojo liukui takaapäin, eikä pallo ollut lähelläkään. Kun liut rangaistusalueen sisällä, otat ison riskit. Kukaan maailmassa ei voi sanoa, etteikö kontaktia olisi ollut. Se ei todellakaan ollut sukellus.

Bilic oli myös tyytymätön tapaan, millä United teki tasoituksensa. Hammers-manageri näki tilanteessa Bastian Schweinsteigerin estäneen maalivahti Darren Randolphia.

– Schweinsteiger rikkoi Randolphia. Hän olisi ehdottomasti saanut pallon kiinni. Ottelussa oli kaksi kohtalokasta tuomiota, mutta en halua pilata peliä valittamalla tuomareista.