Manchester City isännöi keskiviikko-iltana Etihad Stadiumilla Kiovan Dynamoa, kun seurat kohtasivat Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa. Ensimmäisestä Ukrainasta pelatusta osaottelusta englantilaisen nappasivat 1-3-vierasvoiton.

Ottelu alkoi Cityn kannalta huonosti. Joukkueen kapteeni Vincent Kompany joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisen vuoksi, kun peliä oli pelattu ainoastaan viisi minuuttia. Belgialainen loukkasi puolustustilanteessa takareittään.

Cityn murheet jatkuivat 15 minuuttia myöhemmin Nicolás Otamendin loukkaannuttua. Argentiinalainen loukkasi jalkaansa kamppailutilanteessa Kiovan Vitaliy Buyalskyyaa vastaan.

Loukkaantumisen lisäksi ensimmäisellä puoliajalla ei nähty oikeastaan mitään erikoisempaa. City ei saanut yhtään laukausta maalia kohden, ja Kiovakin ainoastaan yhden.

Toisella puoliajalla Cityn ensimmäinen todellinen maalipaikka tarjoiltiin Yaya Tourélle. Pienestä varvasvammasta toipunut norsunluurannikkolainen pyssytti vapaapotkun 25 metrin tietämiltä, mutta laukaus meni niukasti vasemmasta yläkulmasta ohi. Hetkeä myöhemmin Touré oli jälleen maalipaikassa mukana tarjoiltuaan hienon yhdistelmän jälkeen paikkaa Sergio Agüerolle. Hyökkääjän laukaus kuitenkin painui myöskin vasemmalta ohi.

61. minuutilla nähtiin Cityn paras maalipaikka. Jesús Navas sai pallon oikealla, ja espanjalainen haki takakulmaa. Peliväline kuitenkin kimposi tolppaan, jonka jälkeen Kiova-puolustus sai selvitettyä tilanteen.

Kiova haki ottelun loppuhetkillä ahkerasti lohtumaalia. Muutama minuutti ennen lisäajan loppua Fernando taklasi Andriy Yarmolenkoa boksissa, mutta ukrainalainen sai silti pelattua pallon Buyalskyylle. 23-vuotiaan ukrainalaisen viimeistely kuitenkin päätyi suoraan Joe Hartin rintakehään. Vielä ottelun viimeisillä sekuneilla Oleksandr Yakovenko oli lähellä maalintekoa, mutta Hart pelasti tilanteen jälleen komealla jalkatorjunnalla.

Manchester City jatkaa Mestarien liigan puolivälieriin yhteismaalein 3-1. Kyseessä on seuran ensimmäinen kerta kahdeksan parhaan joukossa tässä kilpailussa.