Courtois ei takaa pitkäaikaista Chelsea-jatkoa

© Kuva: Getty Images

Chelsean maalivahti Thibaut Courtois on kovin diplomaattinen kysyttäessä mahdollisesta jatkosopimuksesta seuran kanssa. Muun muassa Real Madridin on huhuttu olevan kiinnostunut hänen palveluksistaan.

– En sano kyllä, en sano ei. En tosiaan tiedä. Minulla on kolme vuotta jäljellä tämän hetkisestä sopimuksesta. Pitää katsoa mitä Chelsea haluaa. On joka tapauksessa totta, että tämä kausi on muuttanut minua. Tähän asti olin joka kaudella voittanut pokaalin, toivotaan että ensi kausi on tätä parempi.

Syyskuussa polvileikkauksen läpi käynyt belgialainen sanoo, ettei vaikeinakaan aikoina ole epäillyt omia kykyjään ja edellytyksiään.

– Varsinkin henkisesti on oltava vahva. Mutta minun luonteellani, ja perhetaustallani johon kuuluu paljon huippu-urheilijoita, minulla ei ole sen kanssa ongelmia. En koskaan kyseenalaista mahdollisuuksiani.

Courtois:n sisko ja molemmat vanhemmat ovat menestyneitä lentopalloilijoita.

Terrori-iskun vuoksi kotikentältä Portugalin Leiriaan siirrettyä maaottelua varten Belgian kanssa harjoitteleva maalivahti on tyytyväinen päästessään vaihteeksi treenaamaan todella kovalla tasolla.

– Taso on korkeampi Paholaisten kanssa, täällä on mukana vain maailman huipputason pelaajia. Chelseassa taas on myös vähemmän arvostettuja hahmoja, ja harjoittelemme usein myös juniorien kanssa.

Loukkaantumiset ovat rikkoneet Courtois:n lisäksi monen muun Belgian maajoukkuepelaajan kautta Englannissa. Eden Hazard, Jan Verthongen, Vincent Kompany ja Kevin De Bruyne ovat kaikki tarvinneet lääketieteellistä apua. Myös Atlético Madridissa lainalla pelannut maalivahti ei ihmettele loukkaantumisten määrää.

– Pelaamme joka kolmas päivä, ilman talvitaukoa, ja cup-otteluita on paljon. Tahti ja kontaktit ovat molemmat kovia.

Lähde: The Guardian


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.