Tiistaina maaotteluita pelattiin neljällä eri mantereella. Katsotaan, miten Valioliiga-pelaajat pärjäsivät.

Senegal jatkoi Afrikan mestaruusturnauksen karsinnoissa puhtaalla pelillä ja kiitos tästä kuuluu Pape Souarélle. Crystal Palacen laitapuolustaja laukoi avausjakson lopulla Nigeristä 1-2-voiton ratkaisseen osuman. Samoissa karsinnoissa maalin makuun pääsi myös Max Gradel. Bournemouth-laituri iski 1-1-tasatulokseen päättyneessä ottelussa Sudania vastaan Norsunluurannikon ainoan osuman.

Euroopassa pelattiin tiistaina vain harjoitusmaaotteluita. Virossa Aleksandar Kolarov pääsi ratkaisemaan Serbialle vierasvoiton. Manchester Cityn laitapuolustaja pamautti osumansa viimeisellä kymmenminuuttisella. Irlannissa sekä Southamptonin Shane Long että West Bromwichin James McClean osuivat kolmen minuutin sisään rangaistuspotkusta. Tästä huolimatta kotipelissä Slovakiaa vastaan oli tyytyminen 2-2-tasatulokseen.

Romelu Lukakun maali ei riittänyt Belgialle, kun joukkue taipui vieraissa 2-1-numeroin Portugalille. Everton-hyökkääjä iski kavennuksen toisen jakson alkupuolella veljensä Jordan Lukakun syötöstä. Myös Mesut Özil pääsi maalin makuun, kun Saksa höykytti 4-1-numeroin kotinurmellaan Italiaa. Arsenalin keskikenttäpelaaja viimeisteli rangaistuspotkulta joukkueensa viimeisen osuman.

Leicesterin Jamie Vardyn osumasta huolimatta Englanti joutui taipumaan kotinurmellaan 1-2-numeroin Hollannille. Three Lions päästi molemmat maalinsa toisella jaksolla. Sen sijaan Vardyn joukkuetoveri Leicesteristä N’Golo Kanté pääsi juhlimaan voittoa Ranskan paidassa Venäjän kaaduttua 4-2-numeroin Keskikenttäpelaajan lisäksi Valioliiga-pelaajista Les Bleus’n paidassa maalinteossa onnistui West Hamin Dimitri Payet

Bournemouthin Matt Ritchie oli avainroolissa Skotlannin 1-0-voitossa Tanskasta. Laituri pamautti voittomaalin jo kahdeksannella minuutilla.

Yöllä pelattiin vielä Amerikassa. Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa Alexis Sánchezin Chile otti selkeän 1-4-vierasvoiton Venezuelasta. Arsenal-hyökkääjä alusti joukkueensa ensimmäisen ja viimeisen osuman. Yhdysvaltojen väreissä maalin makuun pääsi Geoff Cameron. Stoke-toppari laittoi sisään avausjakson toisen osuman Guatemalan kaaduttua 4-0-lukemin.