Arsenalin vakavista loukkaantumisista kärsinyt kaksikko Jack Wilshere ja Tomas Rosicky saa tänään ensi kertaa ottelutuntumaa pitkän tauon jälkeen. Molemmat keskikenttämiehet on nimetty seuran alle 21-vuotiaiden joukkueeseen, joka kohtaa Newcastlen nuorten Valioliigassa.

Wilshere, joka elättelee vielä toiveita paikasta Euroopan mestaruuskisajoukkueessa, ei ole pelannut ainuttakaan peliä kuluvalla kaudella loukkaannuttuaan pre-seasonilla Emirates Cupissa. Rosicky on myös ollut sivussa valtaosan kaudesta. Hän palasi kokoonpanoon cup-ottelussa Burnleyta vastaan helmikuussa seitsemän kuukauden sairausloman jälkeen, mutta loukkaantui pelissä uudelleen.

– Jackilla on iso osa ottelussa, ja sen perusteella näemme, milloin hänen on mahdollista palata edustusjoukkueen mukaan. Olen melko varovainen sen suhteen, Arsène Wenger sanoi perjantain lehdistötilaisuudessa.

Huomiseen West Ham -otteluun managerilla on käytössään melko lailla sama ryhmä pelaajia kuin mitä nähtiin Watfordia vastaan.

– Meillä on vastaava joukkue kuin viimeksi. Aaron Ramsey saattaa palata mukaan, sillä hän suoritti hyvän harjoituksen keskiviikkona. Normaalisti teemme viimeiset testit perjantaina. Mathieu Flaminin tilanne on samanlainen kuin Ramseyn. Petr Cech on jälleen pelikunnossa.

Lähde: Arsenal