Leicester-puolustaja Christian Fuchs vietti hiljattain 30-vuotissyntymäpäiviään. Juhlat järjestettiin muutama päivä ennen viime viikonlopun voittoisaa Sunderland-ottelua.

Leicesterin organisaatiossa työskentelevä Jon Sanders lähetti kutsun juhliin myös manageri Claudio Ranierille. Sanders pyysi Ranieria piipahtamaan juhlissa edes pikaisesti. Italialaisvalmentaja oli ilmeisesti erehtynyt päivästä ja saapui tyhjään huoneeseen päivää ennen virallista juhlaa.

– Hän otti yhteyttä Joniin ja kysyi: ”Helvetti Sando, missä juhlat ovat? Olen käynyt ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa, eikä täällä ole ketään!”, Fuchs kertoi nauraen.

– Seuraavana iltana nostin Claudion valokeilaan, koska halusin hänen kertovan tarinan kaikille paikalla oleville. Pidin pienen puheen, sitten pyysin hänet lavalle. Hän sanoi, että Jon Sanders tekee töitä tästä lähtien ainoastaan akatemian kanssa.

– Lopulta Claudio saapui kahdesti syntymäpäivilleni ja se on vieläkin isompi kunnia. En voinut uskoa, että hän oli siellä – luulen, ettei monikaan manageri saapuisi paikalle. Hän hymyili, nautti juhlista, eikä ollut huolissaan, kun join lasillisen tai kaksi punaviiniä. Claudio on mahtava persoona.

Leicesterin taival kohti Valioliiga-mestaruutta jatkuu sunnuntaina, kun joukkue kohtaa iltapäivällä pelattavassa ottelussa West Hamin (ennakko).

Lähde: The Guardian