Stoke kohtaa maanantai-illan ottelussa kotonaan Britannia Stadiumilla Tottenhamin. Peli on huomioitu mediassa lähinnä vieraiden näkökulmasta, mutta myös Stokella on vielä panoksensa pöydällä.

Espanjalaishyökkääjä Bojan Krkic ennakoi ottelua ja loppukautta seuransa sivustolla.

– Tulossa on todella iso ottelu niin Valioliigan kuin myös Stoke Cityn kannalta. Sillä voi olla merkitystä mestaruustaisteluun, mutta myös meidän kautemme onnistumiseen. Haluamme pysyä europeleihin oikeuttavien sijoitusten lähellä, joten tarvitsemme pisteitä.

– Tavoite ei ole helppo, mutta pyrimme Eurooppaan, ja paikan saavuttaaksemme meidän on voitettava kaikki jäljellä olevat ottelumme.

Vakavasta polvivammasta toipunut ex-Barcelona -pelaaja voi olla omaan kauteensa tyytyväinen sarjasijoituksesta huolimatta.

– Kaikki on nyt omalta kohdaltani hyvin, ja olen fyysisesti hienossa kunnossa. Kaikki seurassa ovat tukeneet minua loistavasti, ja olen heille siitä valtavan kiitollinen. Haluaisin kauden vain jatkuvan, sillä tulen joka päivä innoissani harjoituksiin, tunnen itseni terveeksi ja uskon pystyväni auttamaan joukkuetta.

Stoke on Valioliigassa ennen ottelua sijalla yhdeksän, 13 pisteen päässä nelossijasta.