Leicester on nyt kovan paikan edessä. Valioliigaa on neljä kierrosta jäljellä, ja Ketut johtaa sarjaa viiden pisteen erolla Tottenhamiin. Mutta. Leicesteriltä puuttuu viikonlopun Swansea-ottelusta Jamie Vardy, joka sovittaa pelikieltoa.

Maalipörssissä jaetulla toisella sijalla keikkuva Vardy on tällä kaudella iskenyt 22 liigamaalia. Lukema vastaa 58:aa prosenttia Leicesterin kauden tehdyistä maaleista. Miten Leicester aikoo paikata Vardyn puuttumisen?

– Meidän on muutettava jotain. Ilman Vardya meidän on laadittava uusi taktiikka. Sunnuntain nähdään (mitä keksimme), Leicesterin manageri Claudio Ranieri sanoi lehdistötilaisuudessa.

Leo Ulloa ansaitsee päästä pelaamaan, mutta kentällä on joukkue. Minun on mietittävä, mikä on parasta joukkueen kannalta.

Toimittajan sana

Leicester on pelannut lähes jokaisen ottelun tällä kaudella ryhmityksellä 4-4-2. Hyökkäyskaksikon ovat muodostaneet muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta Vardy ja Shinji Okazaki. Kolmas kokoonpanosta löytyvä hyökkääjä on juuri Leonardo Ulloa.

On mielenkiintoista nähdä, peluuttaako Ranieri Ulloaa, vai muuttuuko koko ryhmitys. Jos Ranieri ei luota Ulloaan, hyökkäyksestä siirrettäneen keskikentälle viides mies, jolloin Okazaki pelaa yksin piikissä.