Entinen Liverpool-puolustaja Jamie Carragher on kyllästynyt Manchester Unitedin Marouane Fellainin sikailuihin. Red Devilsin keskikenttäpelaaja sai juuri jälkikäteen loppukauden pelikiellon osuttuaan kyynärpäillään Leicesterin Robert Huthin kasvoihin. Ensin Fellainia hiuksista repinyt Huth sai saman rangaistuksen.

Fellaini on kuitenkin Unitedin käytössä FA Cupin finaalissa Crystal Palacea vastaan. Carragherin mielestä rangaistus olisi voinut olla huomattavasti suurempi.

– Miten he saivat saman rangaistuksen? Yksi iski kyynärpäällään, tietäen täysin millaiset vauriot se voi aiheuttaa. Toinen repi hiuksista. Jotenkin molemmat saivat saman kolmen ottelun pelikiellon, Carragher valitteli Daily Mailille kirjoittamassaan kolumnissa.

– Mitä enemmän tilannetta katson, sitä vähemmän ymmärrän FA:n päätöstä. Huth menettää Leicesterin mestaruusjuhlat tapauksesta, joka oli kuin koulun leikkikentältä. Fellaini sen sijaan saa pelata FA Cupin finaalissa. Voiko hiuksista repiminen tuottaa samat vauriot kuin isku kyynärpäällä? Ei ikinä.

Carragher näkee Fellainin toistuvana rikkeiden tekijänä. Liverpool-puolustaja ei halua henkilökohtaisesti nähdä belgiä enää ikinä Valioliigassa.

– Henkilökohtainen toiveeni on, ettei Fellaini pelaisi enää koskaan Valioliigassa. Hän aiheuttaa häiriöitä jatkuvasti ja nyt on tultu siihen pisteeseen, että kyynärpäiden käyttöä selitetään hänen pituudellaan.

– Kun Fellaini saapui vuonna 2008 Evertoniin, hän sai ensimmäisen kahden kuukauden aikana viisi varoitusta. Sitä selitettiin tuolloin kypsymättömyydellä, kömpelyydellä ja yli-innokkuudella. Nyt kahdeksan vuotta myöhemmin, mikään ei ole muuttunut. Hän on kärsinyt 18 eri pelikieltoa, mukaan lukien Stoken Ryan Shawcrossin puskeminen. Hän on uhka sanan pahimmassa merkityksessä.