Watfordin manageri Quique Sánchez Flores jättää työnsä kauden päätyttyä. Viime kesäkuussa Vicarage Roadille saapunut valmentaja teki varsinkin syyskaudella kovaa jälkeä, ja on lopputilanteessakin onnistunut pitämään Hornetsin tukevasti sarjassa mukana.

Seuran ja managerin näkemykset päättyvästä kaudesta eivät kuitenkaan kohdanneet.

– Pidimme eilen palaverin seuran kanssa, tarkastellaksemme mennyttä kautta. Emme jakaneet mielipidettä sen sujumisesta. Näin ollen emme ole tilanteessa, jossa sopimukseni jatko-optiota voidaan ottaa käyttöön. Työni Watfordissa päättyy kesäkuun lopussa, jonka jälkeen en enää ole seuran käytettävissä, Flores sanoo.

– Olen hyvin kiitollinen pelaajilleni ja kannattajille, joita rakastan. Tunsin oloni erittäin onnelliseksi kuluneen vuoden aikana. Meillä kaikilla on syytä iloon siitä, että pääsimme kokemaan tämän upean matkan. Meille jää siitä paljon hyviä muistoja.

Toimittajan sana

Quique ei ehkä kuulunut niihin managereihin, joiden töitten tämän kauden seuroissaan olisi odottanut päättyvän. Toisaalta jatkosopimus-option käyttämättä jättämisen voi seuran taholta ottaa osoituksena kunnianhimosta – ilmeisesti sille ei riitä sarjapaikan säilyttäminen, vaan tavoitteet ovat korkeammalla. Hornetsin loppusijoitus tällä kaudella tulee olemaan jossain 11. ja 16. sijan välillä.

Espanjalainen jättää jälkeensä profiiliaan huomattavasti ulospäin kohottaneen seurayhteisön. Kuten hän itsekin on useaan otteeseen maininnut, yhteys kannattajiin on ollut mainio. Tämä on välittynyt myös TV-kuvissa Vicarage Roadilta selkeästi. Pelaajista hänen kaudellaan ennen kaikkea Troy Deeney ja Odion Ighalo ovat nousseet täyteen kukoistukseensa myös nykyisellä sarjatasolla. Valioliigaa seuraava media menettää yhden filosofisimmista ja lämminhenkisimmistä vakiohahmoistaan, mikäli tämä sitten ei ota vastaan uutta työtä sarjassa pelaavalta seuralta. Hänen tilalleen huhutulla Walter Mazzarrilla on isot saappaat täytettävänään.

Lähde: Goal