Sheffield Wednesday eteni maanantai-iltana Mestaruussarjan pudotuspelien finaaliin Brightonin kustannuksella. Tänään toisessa välierässä Derby lähti hakemaan vähintään kolmen maalin voittoa Hullin vieraana. Hull voitti ensimmäisen osaottelun murskaavin 0-3-numeroin.

Derby saikin otteluun salama-alun Johnny Russellin viedessä joukkueensa 0-1-johtoon ottelun seitsemännellä minuutilla. Vierailijat loivat ensimmäisen puoliajan aikana 10 maalipaikkaa, mikä palkittiin vielä puoliskon lopulla toisella osumalla. Tämä maali merkattiin nuoren Hull-puolustajan Andrew Robertsonin omaksi maaliksi.

Toisella puoliajalla Tiikerit pääsivät peliin paremmin mukaan, eikä Derby onnistunut tekemään pakollista kolmatta maaliaan. Derbyn 0-2-voiton myötä Hull jatkaa yhteismaalein 3-2 Pöllöjen seuraksi finaaliin kamppailemaan sarjanoususta.

Hull-Derby 0-2 (0-2) – Hull jatkoon yhteismaalein 3-2

0-1 Johnny Russell (7.)
0-2 Andrew Robertson om. (36.)