Pohjeluunsa ottelussa Stokea vastaan aiemmin tässä kuussa murtanut, ja sen vuoksi FA Cupin finaalista sivuun joutunut Crystal Palacen Joe Ledley taistelee yhä mahdollisuuksistaan edustaa Walesia Euroopan mestaruuskisoissa.

Keskikenttämies on harjoitellut pallon kanssa kevyesti Portugalin Algarvessa, jossa Walesin ryhmä leireilee kesäkuun kilpailuun valmistautuessaan.

62 maaottelua pelannut Ledley oli tärkeässä roolissa Walesin selviytyessä lopputurnaukseen ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1958. Maajoukkueen valmentaja Chris Coleman sanoo antavansa tämän kuntoutumiseen niin paljon aikaa kuin mahdollista.

– Joe on tehnyt kaikkensa meidän kisoihin selviytymisemme eteen, ja hän on meille erittäin tärkeä niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Hänen kuntoutumisensa ajoissa ei ole selvää, eikä se tule olemaan helppoa. Olen kuitenkin puhunut hänen kanssaan tiiviisti, ja hän on itse hyvällä mielellä asioiden etenemisestä.

Coleman voi tehdä muutoksia joukkueeseen siihen asti, kun se pelaa ensimmäisen ottelunsa kisoissa 11. kesäkuuta. Tuolloin Wales kohtaa Slovakian. Portugalissa mukana olevassa ryhmässä on mukana 29 pelaajaa, kisajoukkueessa heitä saa olla 23.

Lähde: Crystal Palace