West Hamin puheenjohtaja David Gold kertoi seuran verkkosivuilla sunnuntaina, että neljä sen lainapelaajaa ei jatka Hammersissa. Kyseiset pelaajat ovat Carl Jenkinson, Victor Moses, Emmanuel Emenike ja Alex Song.

– Uudelle stadionille siirtyessämme meidän pitää varmistaa, että viime kauden aikana löytämämme hyvä vire toiminnassa säilyy. Siksi tuomme seuraan uusia pelaajia lainamiesten tilalle. Tarkoituksemme on korvata heidät laadukkaammilla yksilöillä.

– Olemme jo osoittaneet tätä suuntaa kiinnittämällä norjalaisen Havard Nordtveitin, josta kannattajamme tulevat varmasti pitämään. Toinen seikka ovat nuoret, läpimurtoaan tekevät pelaajamme, kuten Reece Oxford ja Reece Burke. He kuuluvat lahjakkaimpiin nuoriin puolustajiin koko Englannissa. Heidän lisäkseen meillä on Martin Samuelsen, joka teki maajoukkuedebyyttinsä viime viikolla. Uskon että on vain ajan kysymys, milloin hän murtautuu edustusjoukkueeseemme.

West Hamin nuoret pelaajat toivat päättyneellä kaudella seuralle alle 21-vuotiaitten liigacupin voiton. Gold sanoo tämän olevan osoitus oikeasta tiestä.

– Emme voittaneet cupia huonoilla pelaajilla. Nuoret pelaajamme ovat hyvin erityisiä tapauksia, ja odotan näkeväni heidän kehittyvän edelleen tulevaisuudessa.

Lähde: West Ham