Louis van Gaalin apuvalmentajana Manchester Unitedissa toiminut Ryan Giggs ei ole toistaiseksi tiedottanut tulevaisuudestaan seurassa. Uutisoimme aiemmin, että Giggs olisi mahdollisesti jättämässä seuran.

Unitedia vuosina 1978-85 edustanut Gordon McQueen näkee, että Giggsillä voi olla edessään samanlainen kohtalo, kuten monilla muilla United-taustaisilla pelaajilla.

– En näe hänen lähtevän palatakseen myöhemmin takaisin. Pelkään, että kun hän lähtee kerran, paluuta takaisin ei ole, McQueen muotoili.

– Moni United-pelaaja on lähtenyt muualle oppiakseen ammattiaan, mutta kuinka moni on tullut takaisin? Vain muutama.

Bryan Robson teki muutamia vuosia sitten hyvää työtä Middlesbrough’ssa, nyttemmin Steve Bruce ja Mark Hughes, mutta he eivät saa mahdollisuutta paluuseen. Seura ei koskaan palaa näihin kavereihin, enkä usko niin tapahtuvan Giggsyn kohdallakaan.

Giggs on ollut Unitedin organisaatiossa vuodesta 1987 lähtien. McQueen huomauttaakin, että walesilaista ei pitäisi päästää missään vaiheessa pois Unitedista.

– Uskoin, että häntä kohdeltaisiin kuin Sir Bobby Charltonia, etteivät he koskaan päästäisi häntä ulos ovesta, McQueen jatkoi.

– Sir Bobby on seuraikoni, paikan isähahmo. Ryan olisi kyennyt samaan, mutta hänelle ei anneta mahdollisuutta.

Lähde: Goal