Jos joku seura haluaa hankkia Dimitri Payet´n West Hamista, puhutaan ”naurettavista summista”. Ainakin jos Ranskan maajoukkuepelaajan agenttia Mark McKay´ta on uskominen.

Payet siirtyi West Hamiin vuosi sitten Marseillesta. Debyyttikausi Valioliigassa olisi tuskin voinut mennä paremmin, ja palkintona tästä hyökkäävä keskikenttäpelaaja sai myös kutsun Didier Deschampsin 23 miehen EM-joukkueeseen. EM-kisat Payet avasi tekemällä upean 2-1-voittomaalin Romaniaa vastaan.

– Sen verran kuin minä tiedän, hän on onnellinen West Hamissa ja on West Hamin ansiota, että hän on siellä missä on, McKay kiitteli lontoolaisseuraa Sky Sportsin verkkosivuilla.

Lehtitietojen mukaan sekä Chelsea, Manchester City sekä Paris Saint-Germain olisivat 29-vuotiaasta kiinnostuneita. Huhuissa on puhuttu jopa 60 miljoonan punnan (noin 76 miljoonan euron) hinta-arviosta.

– Hänellä menee nyt loistavasti Ranskan paidassa. Saadakseen hänet nyt on pakko puhua naurettavista summista. Jalkapallo on kuitenkin jalkapalloa, joten ei sitä koskaan tiedä, agentti pyöritteli.

West Ham ehti jo helmikuussa sopia Payet´n kanssa jatkosopimuksen vuoteen 2021 asti.