Stoke on avannut keskustelut West Bromwich Albionin kanssa saadakseen Saido Berahinon riveihinsä. The Telegraph -lehden mukaan siirto olisi vähintään 15 miljoonan punnan luokkaa (19 miljoonaa euroa).

Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueen hyökkääjä on manageri Mark Hughesin papereissa kesän kärkihankintoja. Hughes näkee tulevaisuudessa Berahinon joukkueen ykköshyökkääjänä. Neuvottelut ovat jo alkaneet, mutta mitään tarjousta ei ole vielä tehty.

Berahino oli Stoken mielenkiinnon kohteena jo tammikuussa.

Hughes yrittää napata 22-vuotiaan hyökkääjän ennen pre-seasonin alkua. Berahinolla on vain vuosi sopimustaan jäljellä. Vaikka nuorukaisen hinta on pudonnut, pitää Albionin puheenjohtaja Jeremy Peace edelleen arvioinnin korkealla. Stoke joutunee maksamaan todennäköisimmin Berahinosta 15-20 miljoonaa puntaa.

Viime kesänä Tottenham oli nappaamassa Berahinon, ja seura ennätti tehdä peräti neljä eri tarjousta. Korkeinkaan tarjous, 23 miljoonaa puntaa, ei silti riittänyt kaupantekoon.

Hughesin kiinnostuksen kohteena ovat myös Norwichin laituri Nathan Redmond ja Aston Villan hyökkäävä keskikenttäpelaaja Jack Grealish.

– Kehitämme jatkuvasti ryhmää, kun yritämme mennä seurana eteenpäin ja olemme luottavaisia, että joukkoon tulee lisäyksiä seuraavien parin kuukauden aikana, pyöritteli Stoke-pomo Tony Scholes tulevista hankinnoista kysyttäessä.