Queens Park Rangersin yritys myydä Sandro Portugaliin on epäonnistunut.

Sandro oli jo hyväksynyt kolmen vuoden sopimuksen Sporting Lissaboniin, ja seurat olivat päässeet yhteisymmärrykseen 1,9 miljoonan euron kauppasummasta. Siirto kuitenkin kariutui lääkärintarkastukseen, jossa Sandron polvivamma paljastui. Asiasta kertoi The Independent.

27-vuotias Sandro siirtyi kaksi vuotta sitten Tottenhamista QPR:ään. Tuolloin siirtokorvaus oli 7,5 miljoonaa euroa. Lontoolaisseura on valmis myymään Sandron merkittävästi halvemmalla eteenpäin, sillä keskikenttäpelaaja nostaa QPR:ssä tuhtia, 63 000 euron, viikkopalkkaa.

Viime kevääksi QPR sai lainattua Sandron West Bromwichiin. The Independentin tietojen mukaan WBA:lla oli mahdollisuus lunastaa brasilialainen kauden päätteeksi itselleen viidellä miljoonalla eurolla. West Brom ei innostunut mahdollisuudesta.

QPR on yrittänyt päästä palkkakuninkaistaan eroon siitä lähtien, kun joukkue putosi Valioliigasta Mestaruussarjaan kauden 2014-15 päätteeksi. Charlie Austinin seura onnistui myymään tammikuussa Southamptoniin, ja Robert Greenin sopimus päättyy kuun vaihteessa. Hänelle QPR ei enää tarjoa jatkoa.