Ranskan viranomaiset kertoivat viestimille, että kuusi henkilöä on pidätetty Lillessä.

Pidätykset johtuivat kahdesta erillisestä tapahtumasta. Toisessa tapauksessa savupommi heitettiin kohti poliiseja, ja toisessa ”kannattajat” käyttäytyivät väkivaltaisesti järjestysmiestä kohtaan.

Savupommiepisodi tapahtui kadulla lähellä fanialuetta. Järjestysmiehen kimppuun puolestaan hyökättiin fanialueella, jolle oli kerääntynyt 10 000 ihmistä katsomaan ottelua. 13 henkilöä loukkaantui. Ensiapuhenkilöstö hoiti heitä tapahtumapaikalla.

Tapahtumasta uutisoi Sky Sports. Jutussa ei kerrottu, minkä maan kansalaisista on kyse.

Tapahtumat ovat tuorein luku melko synkkään EM-kisarupeamaan, mitä tulee ”kannattajien” toimintaan. Kisojen aikana kymmeniä on pidätetty, useita tuomittu vankeusrangaistuksiin ja muun muassa venäläishuligaaneja on karkotettu maasta.