Borussia Dortmundin keskikenttäpelaaja Henrikh Mkhitaryanin siirto Manchester Unitediin ei tule jäämään ainakaan yrityksen puutteesta kiinni, kertoo pelaajan agentti Mino Raiola.

Bundesliigaseura on haluton päästämään 27-vuotiasta avainmiestään pois seurasta. Dortmund on jo menettänyt tänä suvena sekä Mats Hummelsin että İlkay Gündoğanin. Kolmas kovan luokan menetys olisi ilmeisesti saksalaisseuralle liikaa.

Mkhitaryan on ilmoittanut, ettei hän aio solmia uutta pestiä Dortmundin kanssa. Nykyistä pestiä on vain vuosi jäljellä. Silti siirto Unitediin on vielä kovan työn takana:

– Olisi synti lopettaa keskustelut, terävistä kommenteistaan tunnettu Raiola totesi BBC Sportille.

– Olen positiivinen kaveri. Jos en olisi luottavainen jonkinlaiseen lopputulokseen pääsemisestä, en yrittäisi.

ESPN on kertonut aiemmin, että United olisi tehnyt armenialaispelaajasta 24 miljoonan euron tarjouksen. Saksalaisseuran toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke yritti puolestaan pitkään saada Mkhitaryania allekirjoittamaan jatkopestin – tuloksetta.

– Olen hyvin ylpeä, että Manchester United haluaa hänet ja keskustelut käydään hyvässä hengessä, mutta tällä hetkellä Dortmund sanoo edelleen ei.

Manageri José Mourinho haluaa vahvistaa Unitedin miehistöä. Eric Bailly joukkueeseen jo siirtyikin. Myös Zlatan Ibrahimovićin odotetaan olevan Manchester Unitedin sopimuspelaaja EM-kisojen jälkeen.