Englannin Ykkösliigassa pelaava Chesterfield on ilmoittanut, että walesilaishyökkääjä Ched Evans liittyy seuraan yksivuotisella sopimuksella. Seura tiedottaa asiasta kotisivuillaan.

Vapaana agenttina seuraan saapuva Evans on edustanut urallaan aiemmin Sheffield Unitedia, Norwich Cityä sekä Manchester Cityä. Pelaaja liittyy päävalmentaja Danny Wilsonin joukkueen mukaan ensimmäinen päivä heinäkuuta.

– Olemme iloisia, että saamme erinomaisen jalkapalloilijan, joka haluaa päästä takasin työntekoon ja tekemään maaleja, Chesterfieldin puheenjohtaja Dave Allen sanoi tiedotteessa.

– Meillä ei ole epäilystäkään, etteikö Evans olisi tervetullut takaisin tekemään uraansa ammattilaisjalkapalloilijana.

Evans kirjoitti seuran kanssa yksivuotisen sopimuksen, joka pitää sisällään myös option seuraavasta vuodesta.

– Olen hyvin innostunut, ja on etuoikeus, että saan jatkaa uraani Chesterfieldissä. Toivon antavani seuralle, faneille sekä yhteisölle arvokkaan panoksen kentälle ja sen ulkopuolella.

Evans on pelannut urallaan 13 A-maaottelua Walesin paidassa. Vuoden 2012 huhtikuussa mies sai viiden vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen raiskauksesta. Hyökkäjä pääsi kuitenkin vankilasta pois jo lokakuussa vuonna 2014. Jutusta on valitettu, ja oikeus on määrännyt uusintakäsittelyn, joka näillä näkymin alkaa tämän vuoden lokakuussa.