Leicester City on lähellä sopimusta Nicen keskikenttäpelaaja Nampalys Mendyn kanssa, kertoo alueen paikallislehti Leicester Mercury.

Mercury antaa ymmärtää, että 23-vuotias Ranskan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessakin pelannut Mendy on ollut Leicesterin kanssa viimeistelemässä sopimuksensa henkilökohtaisia ehtoja. Keskikenttäpelaajan uskotaan enää käyvän seuran lääkärintarkastuksessa, ennen kuin sopimus allekirjoitetaan. Mendyn siirtosumman uskotaan olevan 17 miljoonaa euroa.

Ketut on jahdannut Mendyä jo jonkin aikaa. Seura pitää ranskalaista mahdollisena korvaajana N’Golo Kantélle, jonka uskotaan siirtyvän suurempiin ympyröihin. Uusin seura, johon Kanté on ollut linkitettynä, on Mestarien liigan viime kaudella voittanut Real Madrid.

Leicester on tehnyt toistaiseksi vain yhden sopimuksen tänä kesänä, kun saksalaismaalivahti Ron-Robert Zieler saapui seuraan nelivuotisella sopimuksella. Mercuryn mukaan seuran uskotaan olevan lähellä sopimusta myös espanjalaispuolustaja Luis Hernándezin kanssa. Hän saapuisi seuraan ilmaisella siirrolla La Ligan Sporting Gijónista.