Borussia Dortmundin keskikenttäpelaajan Henrikh Mkhitarjanin siirto Manchester Unitediin on ottanut yhden edistysaskeleen lisää. Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke vahvisti tänään, että armenialaisen liittyminen Red Devils -paitaan saattaa varmistua jo viikonloppuna.

Dortmund on tähän mennessä hylännyt kaksi Unitedin tarjousyritystä Mkhitarjanista. 27-vuotiaan Armenian maajoukkuepelaajan sopimusta saksalaisseuran kanssa on enää vuosi jäljellä.

Watzken mukaan Unitedin tekemä korotettu tarjous on kuitenkin nyt vakuuttanut Dortmundin. Toimitusjohtaja odottaa siirron toteutuvan ennen saksalaisseuran maanantaina käynnistyvän harjoituskauden alkua.

– Manchester United on merkittävästi korottanut tarjoustaan. Tilanne on muuttunut. Olen ottanut yhteyttä useampaan ihmiseen ja me puntaroimme kaikki tarjouksen hyvät ja huonot puolet viikonlopun aikana. Sen jälkeen johtoporras tekee päätöksensä, Watzke totesi saksalaismedian mukaan Funke Mediegruppelle.

Mkhitarjan teki viime kaudella Dortmundissa 11 maalia ja antoi 15 maalisyöttöä. Armenialaiselle odotetaan neljän vuoden sopimusta Unitedin kanssa 12 miljoonan euron vuosipalkalla.