Roy Hodgsonia kohtaan on osoitettu mielenkiintoa erikoisesta suunnasta, kun Kiinan Superliigassa halutaan nauttia miehen palveluksista. Hodgsonin urakka Englannin päävalmentajana päättyi maanantaina. Asiasta uutisoi englantilaisradio Metro.

Englanti kohtasi maanantaina Islannin, ja kärsi ottelussa yllättäen tappion. Tähän tappioon loppui Englannin kisamatkan lisäksi Hodgsonin urakka Englannin päävalmentajana.

– Monet seurat haluavat haluavat maailmanluokan jalkapallovalmentajan, Kiinan Superligan yhteistyökumppanina toimivan iRENA:n toimitusjohtaja Eric Gao kertoi.

– Olen kuullut, että monet valmentajat (Englannissa) eivät ole myynnissä juuri nyt. Mielestäni on aina olemassa mahdollisuuksia Hodgsonia varten. Kiinalaisseurat haluaisivat palkata hänet.

– Hänellä on juuri sellainen profiili, joka sopii Kiinan Superliigaan.

– Tiedän useita seuroja, jotka toivovat osakkeenomistajikseen myös kansainvälisiä sijoittajia, jotain tulee tapahtumaan lähiaikoina.

– He haluavat muuttaa maan jalkapalloa, ja haluavat maailmanlaajuista rahoitusta brändin, valmennuksen ja pelaajien kehittämiseen.

Toinen entinen Englannin manageri, Sven-Göran Eriksson, on toiminut Kiinassa valmentajana vuodesta 2014 lähtien. Pelaajista Kiinaan on tuotu jo isolla rahalla muun muassa Jackson Martínez ja Ramires. Nyt kiinalaiset uskovat tekevänsä seuraavan suuren kaappauksen, kun brasilialaisen Hulkin arvellaan olevan suuntaamassa Aasiaan.