Fenerbahcen puheenjohtaja Aziz Yildirim on vahvistanut AMK Sportille, että Martin Skrtelin ja Gregory van der Wielin sopimukset ovat melkein valmiita. Samalla Yildirim on kertonut seuran etsivän ostajaa entiselle Man United – hyökkääjä Robin van Persielle. Asiasta uutisoi Goal.

Slovakian ja Liverpoolin puolustaja Martin Skrteliä on viety seuraan jo pitkän aikaa. Nyt siirto turkkilaisseuraan on lopulta tapahtumassa. Siirtokorvauksen uskotaan olevan noin 6,6 miljoonaa euroa.

Samalla oven avauksella seuraan on saapumassa myös PSG-puolustaja Gregory van der Wiel. Puolustajan sopimus ranskalaisseuran kanssa loppuu tässä kuussa.

– Van der Wielin ja Slovakian Skrtelin siirrot ovat melkein valmiita, puheenjohtaja Yildirim kertoi.

Myös toiseen suuntaan on tapahtumassa liikehdintää, kun Yildirim on kertonut seuran etsivän ostajaa Robin van Persielle. Hollantilainen pelasi viime kaudella 31 Turkin liigan ottelua, joissa syntyi 16 maalia.

Seuran puheenjohtaja on myös vahvistanut, että Portugalin maajoukkuepelaaja Nani jatkaa uraansa Valenciassa, vaikka espanjalaisseura ei ole siirtoa vielä vahvistanutkaan.