Jalkapallon EM-kisat toimii loistavana näyttöpaikkana hieman pienemmissä joukkueissa leipänsä tienaaville pelaajille. Tästä osoituksena Islanti, jonka pelaajilla riittänee kysyntää kesän siirtomarkkinoilla.

The Guardianin mukaan yksi heistä on keskuspuolustaja Ragnar Sigurðsson. Brittilähteen mukaan 30-vuotias islantilainen on herättänyt kiinnostusta sekä Tottenhamissa että Leicesterissä. Siirtosumma olisi noin viisi miljoonaa euroa.

Sigurðsson edustaa seurajoukkuetasolla venäläistä FC Krasnodaria. Islantilaistopparin ja venäläisseuran sopimus on voimassa kesään 2018 saakka. Valioliiga-seurojen lisäksi Bundesliga-seurat Schalke ja Wolfsburg ovat jo ottaneet yhteyttä Krasnodarin edustajiin.

Sigurðsson on edustanut venäläisseuran lisäksi FC Kööpenhaminaa ja IFK Göteborgia. Toppari lähti valloittamaan Eurooppaa kotimaansa Fylkirin riveistä.

30-vuotias islantilainen on pelannut vakuuttavat kisat. Sigurðsson valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi, kun Islanti kukisti Englannin 2-1-lukemin.