Manchester City on kertonut verkkosivuillaan vahvistuneensa Celta Vigon laituri Nolitolla. Espanjan maajoukkuepelaajan sopimus on nelivuotinen.

Espanjan maajoukkuepelaajasta tuli seuran toinen hankinta tänä kesänä. Pep Guardiola nimittäin hankki jo aiemmin İlkay Gündoğanin Dortmundista.

Viime kaudella 29-vuotias laituri pelasi mahtavan kauden Celta Vigossa ja teki 12 maalia La Ligassa. Pelaaja onkin innoissaan saapuessaan Manchesteriin onnistuneen kauden jälkeen.

– Uskon, että Pep Guardiola on yksi maailman parhaista managereista. Hän tietää paljon pelistä ja hän aikoo auttaa minua eteenpäin pelaajana. Olen varma, että hän saa minusta parhaan irti, Nolito kertoi seuran sivuilla.

Nolito on pelannut urallaan muun muassa Barcelonassa ja Benficassa. Sieltä pelaaja puolestaan päätyi lainasopimuksella Granadaan. Vuonna 2013 espanjalainen siirtyi Celta Vigoon, jossa pelaaja sai hyvin vastuuta. Nolito kiitti vastuusta ja pelasi etenkin viime kaudella loistavasti tehden 12 maalia ja antaen seitsemän maalisyöttöä. Tämä ei jäänyt huomaamatta Euroopan suurseuroilta.

Espanjalainen oli mukana tämän vuoden EM-kisoissa. Laituri sai hyvin vastuuta ja viimeisteli turnauksessa yhden maalin. Espanjan matka turnauksessa päättyi tappioon Italiaa vastaan neljännesvälierissä.