Ensimmäisen Valioliiga-kautensa seitsemään vuoteen pian aloittava Middlesbrough haluaa antaa nousun varmistaneille pelaajilleen mahdollisuuden myös korkeimmalla sarjatasolla. Manageri Aitor Karanka on vahvistanut miehistöään hankkimalla kesän aikana Viktor Fischerin, Bernardo Espinosan ja Marten de Roonin. Hän kuitenkin haluaa antaa luottoa myös niille, jotka ovat olleet pidempään mukana.

– Meillä on vielä muutama viikko aikaa hankkia uusia pelaajia, mutta olemme Valioliigassa täällä jo olevien ansiosta. Kaikilla heistä on mahdollisuus tulevien viikkojen aikana osoittaa olevansa valmiita jatkamaan, manageri sanoo seuran sivustolla.

– Nousumme varmistaneessa Brighton-ottelussa avauskokoonpanossa oli kuusi pelaajaa, jotka olivat täällä jo kun saavuin seuraan. Silloin taistelimme säilymisestä Mestaruussarjassa. Kaikki pelaajamme tietävät, miten vaikeaa on ollut saavuttaa tämä taso.

Paikallinen Teeside Gazette kertoo toisaalta maalivahti Víctor Valdésin olevan lähellä sopimusta Boron kanssa. ESPN:n tietojen mukaan seura on neuvotteluissa myös Fenerbachen kanssa hyökkääjä Robin van Persien mahdollisesta siirrosta.