25-vuotiasta Eden Hazardia on viety moneen suuntaan epäonnistuneen kauden jälkeen Valioliigassa. Belgialaisen veli Kylian Hazard on kuitenkin kertonut, ettei Eden ole siirtymässä mihinkään Chelseasta. Asiasta uutisoi Goal.

Hazard, joka viimeisteli viime kaudella Valioliigassa vain neljä maalia 31 ottelussa, on ollut huhuttuna muun muassa Real Madridiin kaupassa, jossa toiseen suuntaan olisi siirtynyt hyökkääjä Álvaro Morata.

Pelaajan pikkuveli Kylian ei pidä siirtymistä kuitenkaan mahdollisena. Hänen mukaansa Belgian maajoukkuekapteeni Eden ei halua lähteä Stamford Bridgeltä.

– Hän pysyy Chelseassa. Hän on onnellinen siellä, ja rakastaa Lontoota. Hänen on hyvä olla siellä, Kylian kertoi veljensä tilanteesta.

– Se on yksi suurimmista joukkueista maailmassa. Hän tulee olemaan erityinen taas ensi vuonna.

Chelsean muista belgialaisista apua

Hazard heräili viime kauden lopulla, kun belgialainen viimeisteli viimeiseen viiteen Valioliiga-otteluun kaikki neljä maaliaan. Antonio Conte saapuu ensi viikolla Chelseaan, ja Kylianin mukaan Edenin täytyy ehdottomasti parantaa otteitaan viime kaudesta. Kylian uskoo myös Chelsean uusimman hyökkääjän belgialaisen Michy Batshuayin auttavan tilanteessa.

– Chelsea on tällä hetkellä hieno joukkue belgialaisille. He tuntevat toisensa nyt ja olemme keskustelleet Michyn siirrosta. Mielestämme hän on todella hyvä.

Chelseassa pelaa belgialaisista Hazardin ja Batshuayin lisäksi ykkösmaalivahti Thibaut Courtois.