Tottenham on liittynyt kilpailuun Bayern Münchenin Mario Götzestä, uutisoi Independent saksalaisraporttien perusteella.

Liverpool ja Dortmund olivat alun perin valmiita taistelemaan 24-vuotiaan pelaajan sopimuksesta, mutta nyt näyttää siltä, että Spurs on liittynyt mukaan manageri Mauricio Pochettinon johdolla.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on tietoinen siitä, että tulevaisuus Bayernissa ei näytä valoisalta, jos haluaa säännöllistä peliaikaa. Voi hyvinkin olla pelaaja on näiden asioiden pohjalta valmis liikkumaan saksalaisseurasta eteenpäin.

Saksalaislehti Bildin mukaan pelaajan edustajat ovat jo aloittaneet alustavat keskustelut Spursin kanssa mahdollisesta siirtymisestä White Hart Lanelle.

Bayern tiettävästi haluaa pelaajastaan 23 miljoonaa euroa. Götzen sopimus seuran kanssa loppuu ensi vuoden kesäkuussa.

Liityttyään Bayern Müncheniin vuonna 2013 Götze on pelannut seurassa 107 ottelua ja tehnyt niissä 33 maalia. Pelaaja ei ole onnistunut Bayern-urallaan tekemään seuraan kunnollista vaikutusta. Viime kaudella pelaaja oli aloituskokoonpanossa vain 11 Bundesliiga-ottelussa. Tämän lisäksi pelaaja tippui Saksan avauskokoonpanosta EM-kisojen aikana.

– Hän tietää, mitä seura ajattelee ja hän tietää mitä tuleva valmentaja ajattelee. Marion on harkittava itse, haluaako hän jatkuvasti saada peliminuutteja, kommentoi Bayernin toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge.

Tottenham haluaa vahvistaa joukkuettaan tulevalle kaudelle, kun seura on mukana myös Mestarien liigassa. Valioliiga-seuran hyökkäykseen ollaan tuotu vahvasti AZ Alkmaar -hyökkääjä Vincent Janssenia, joka teki viime kaudella 27 maalia. Kaupan odotetaan toteutuvan ensi viikolla.