Sky Sportsin mukaan Newcastle olisi vaatimassa yli 40 miljoonaa euroa Moussa Sissokosta, mikäli mies tulisi vaihtamaan seuraa tässä siirtoikkunassa.

26-vuotias ranskalainen oli ylivoimaisesti maansa paras pelaaja EM-finaalissa, jonka Ranska lopulta hävisi jatkoajalla Portugalille 1-0-lukemin. Keskikenttäpelaaja nosti jatkuvasti hyökkäyksiä nopeilla tempokuljetuksilla, ja oli useaan otteeseen lähellä ohittaa Portugali-vahti Rui Patrícion painavilla laukauksillaan.

Sissokon kausi Newcastlessa päättyi pettymykseen, kun joukkue tippui ensi kaudeksi Mestaruussarjaan. Ranskalaisen nettisivuston Foot Mercaton mukaan Toulouse-kasvatti haluaisi pelata ensi kaudella Mestarien liigaa, ja on osoittanut kiinnostustaan erityisesti Arsenaliin. Tätä hän perusteli sillä, että Mestaruussarjaa pelatessa paikka maajoukkuessa ei olisi varma.

Ranskalainen on pelannut Newcastlen paidassa kolmen vuoden aikana 133 ottelua. Näissä otteluissa hän on viimeistellyt 12 maalia ja antanut 19 maalisyöttöä. Viime kaudella hän oli joukkueensa ykkönen maalisyöttöjen määrässä (7) ja haastojen määrässä ottelua kohden (2,3).