Barcelona odottaa virallista tarjousta West Hamilta Belgian maajoukkuepuolustaja Thomas Vermaelenista. Puolustaja on vaihtamassa seuraa tulevaksi kaudeksi. Asiasta uutisoi espanjalaislehti Sport.

Vermaelen on kärsinyt paljon loukkaantumisista, eikä pelaaja ole pystynyt murtautumaan Barcan vahvaan puolustuslinjaan. Tämän lisäksi puolustukseen on tulossa Ranskan maajoukkuepelaaja Samuel Umtiti, jonka sopimusta Barca ei ole vielä julkaissut. Umtitin nykyinen seura Lyon on kuitenkin kertonut pelaajan siirtyvän Barcelonaan.

Serie A:n AS Roma on valmistellut tarjousta tuodakseen belgialaisen Italiaan, mutta Sportin tietojen mukaan entinen Arsenal-pelaaja haluaisi palata Valioliigaan. Sen vuoksi Luis Enriquen joukot odottavat tarjousta Hammersilta, joka on manageri Slaven Bilicin johdolla kiinnostunut puolustajasta.

Vermaelen, joka siirtyi Espanjaan huhtikuussa 2014 ei irtoa halvalla Barcasta, sillä seura haluaa puolustajastaan 12 miljoonaa euroa. Blaugrana itse maksoi puolustajaan noin 19 miljoonaa euroa.

Mundo Deportivon mukaan pelaajan tilannetta seuraavat myös Liverpool, Inter, AC Milan, Napoli sekä Besiktas.