Viime kaudella Valioliiga-seuroja edustaneet pelaajat tekivät Euroopan mestaruuskisoissa yhteensä 27 maalia. Vähintään kahteen osumaan ylsi kuitenkin vain neljä Brittein saarten pääsarjapelaajaa.

Kolme kertaa pallon perille asti saattoivat Ranskaa kisoissa edustaneet Arsenalin Olivier Giroud ja West Hamin Dimitri Payet. Tehottomaksi usein syytetty Arsenal-kärki todisti itsensä puolesta, ollen peliaikaan suhteutettuna paras Valioliiga-pelaaja maalinteossa. Giroudin yhteen maaliin kisoissa käyttämä aika oli lopulta 152 minuuttia. Payetilla samaan meni hieman alle 169 minuuttia.

Kaksi maalia kisoissa saivat aikaan Belgian paitaa kantanut Romelu Lukaku, ja Italian kärjessä juossut Graziano Pellè. Evertonin mies käytti saamastaan peliajasta 201 minuuttia per maali, Southampton-hyökääjä vähemmän; 180 minuuttia. Belgia oli joukkueena kisojen toiseksi tehokkain; se teki 1,8 maalia per pelattu ottelu. Finaaliin saakka edennyt Ranska pisti vain vähän paremmaksi, sen vastaava luku oli 1,86.

Pelaajakohtaisessa vertailussa kisojen maalikuningas, Ranskan ja Atlético Madridin Antoine Griezmann käytti peliaikaa 92,5 minuuttia per maali. Loppuottelun ratkaisseen, ja turnauksen ainoan maalinsa tehnyt Portugalin ja Swansean Éder pelasi koko turnauksessa vain 56 minuuttia. Griezmann kulutti kenttiä yhteensä 555 minuuttia.