Stoke on hyvin lähellä Egyptin ja Al Ahlyn laitahyökkääjä Ramadan Sobhin hankintaa. Pelaajan on tarkoitus saapua lähiaikoina seuran lääkärintarkastukseen. Asiasta uutisoi paikallislehti The Sentinel.

Vasta 19-vuotias Egyptin maajoukkuepelaaja on pelannut koko uransa Egyptin liigan Al Ahlyssa, jossa pelaaja voitti viime kaudella liigamestaruuden.

Stoken odotetaan maksavan pelaajasta noin kuusi miljoonaa euroa, ennen kuin seura lainaa Sobhin Sky Sportsin tietojen mukaan toiseen eurooppalaiseen seuraan. Lainan myötä pelaajalle kertyy kokemusta, jonka avulla laituri täyttää Britannian kriteerit työluvasta.

– Sobhi sai viisumin matkustamiseen ja hän on tällä hetkellä matkalla. Toivottavasti hän suorittaa (seuran) lääkärintarkastuksen seuraavan 24-48 tunnin sisällä, kommentoi Stoken toimitusjohtaja Tony Scholes Radio Stokelle.

Sobhi on pelannut viimeisen vuoden aikana kuusi ottelua Egyptin maajoukkueessa, joka auttaa työlupavaatimusten täyttymisessä.

Al Ahlyn edustusjoukkueessa egyptiläinen on pelannut viimeiset kolme kautta. Pelaamissaan 55 sarjaottelussa pelaaja on viimeistellyt 11 maalia.