Lauantaina nähtiin Chelsean ja Manchester Unitedin uusien managerien debyytit.

Antonio Conten luotsaama Chelsea matkasi Itävaltaan kohtaamaan harjoitusottelussa Rapid Wienin. Italialainen valitsi debyyttiinsä nimivahvan kokoonpanon, ja suuri osa avauskokoonpanon pelaajista esiintyi säännöllisesti Chelsean paidassa viime kaudella. Tästä huolimatta itävaltalaiset pystyivät voittamaan Conten miehistön 2-0-lukemin. Rapidin maaleista vastasivat Joelinton ja Tomi Correa.

Manchester Unitedin peräsimeen siirtynyt José Mourinho kohtasi debyytissään Mestaruussarjaan nousseen Wiganin. Jussi Jääskeläisen ja Will Griggin tähdittämä Latics pysyikin vieralijoidensa perässä aina toiselle puoliajalle saakka. Suomalaisvahdin nollapeli kuitenkin rikkoutui ottelun 49. minuutilla, kun Will Keane yllätti kokeneen veskarin heppoisesti . 0-2-loppulukemat olivat Andreas Pereiran käsialaa.