Italialaislehti La Gazzetta dello Sportin mukaan AC Milan -hyökkääjä Carlos Bacca on hylännyt West Hamin tekemän 30 miljoonan euron tarjouksen. Kolumbialainen odottaa Atlético Madridin ja Arsenalin seuraavaa liikettä.

Milan oli sopinut 30 miljoonan euron siirtosummasta West Hamin kanssa, mutta henkilökohtaisten neuvotteluiden venyttyä pitkäksi oli tilanne toinen. Italialaislehden mukaan pelaajan edustajat ovat perjantaina kertoneet West Hamin siirron menneen jäihin. 29-vuotias hyökkääjä haluaa nimittäin pelata Mestarien liigassa.

Nyt tiettävästi Atlético Madrid on vahvimmilla Baccan uudeksi seuraksi, mutta myös Arsenal on liittynyt kilpailuun mukaan.

Kolumbian maajoukkuehyökkääjä on ollut pitkään takuuvarma viimeistelijä. Viime kaudella Milanissa 43 ottelussa pelaaja tehtaili 20 maalia.