Vincent Janssen siirtyi tällä viikolla kovin odotuksin AZ Alkmaarista Tottenhamiin (lue uutinen tästä). 22-vuotias hollantilaishyökkääjä voitti viime kaudella 27 osumallaan Eredivisien maalikuninkuuden.

Tottenhamin entinen huippupelaaja Rafael van der Vaart uskoo Spursin löytäneen maanmiehestään loistovahvistuksen. 109 maaottelua kokenut 33-vuotias hollantilainen pelasi itse lontoolaisseurassa vuosina 2010-2012.

– Tottenham on mielestäni värvännyt loistohyökkääjän. Hän rakastaa pelata ja tehdä joukkueelle töitä. Hän ei vain tee maaleja, vaan myös luo niitä. Jos Tottenhamissa tekee töitä, ihmiset rakastavat. Jos teet maaleja, sinusta tulee legenda. Toivottavasti hän onnistuu molemmissa, van Der vaart kehui seuran verkkosivuilla.

Janssen on itsekin aloittanut vahvasti Hollannin maajoukkueessa. Hyökkääjä on tehnyt viiteen otteluun kolme maalia.