Sunderland on kaupannut Emanuele Giaccherinin Serie A -seura Napoliin. Siirtosumma on 2 miljoonaa euroa.

31-vuotias italialainen siirtyi Stadium of Lightille Juventuksesta vuonna 2013 noin 7,5 miljoonan euron kaupassa. Juuri päättyneissä EM-kilpailuissa Italian avauskokoonpanossa säännöllisesti esiintynyt Giaccherini ei kuitenkaan pystynyt kolmen vuoden aikana iskemään itseään läpi Sunderlandissa.

Keskikentän keskustassa ja laiturina viihtyvä Giaccherini pelasi lopulta Black Catsissa yhteensä 43 ottelua. Näissä otteluissa hän viimeisteli viisi maalia ja viisi maalisyöttöä. Viime kausi meni kokonaisuudessaan lainalla Bolognassa, missä italialainen onnistui maalinteossa mukavat seitsemän kertaa.

Official SSC Napoli

@sscnapoli
Ufficiale: Emanuele Giaccherini è un nuovo calciatore azzurro!
#ForzaNapoliSempre
sscnapoli.it/static/news/Il…