BBC:n mukaan Liverpool ja saksalainen Augsburg ovat lähellä yhteisymmärrystä koskien virolaisen Ragnar Klavanin siirtoa.

30-vuotias Viron maajoukkuekapteeni on liikkumassa kohti Anfieldia 5 miljoonan euron siirtosummalla. Keskuspuolustajan tontilla viihtyvä Klavan siirtyi Augsburgiin AZ Alkmaarista neljä vuotta sitten 250 000 euron kaupassa.

Neljän vuoden aikana otteluita saksalaisseurassa on kertynyt 140 kappaletta. Maalinteossa virolainen on onnistunut neljästi. Viroa hän on edustanut 112 maaottelussa. 112 ottelua oikeuttaa kahdeksanteen tilaan Viron maajoukkueen kaikkien aikojen ottelutilastossa. Nykypelaajista ainoastaan Vålerengaa edustava Enar Jääger on kantanut maajoukkuepaitaa useammin.

Jürgen Klopp haluaa vahvistaa Redsin puolustuslinjaa. Kolo Touré ja Martin Skrtel ovat jo vaihtaneet maisemaa, ja Mamadou Sakholla on jäämässä kauden avaus väliin akillesjäännevamman vuoksi. Saksalaismanageri on ehtinyt vahvistamaan joukkuettaan tässä siirtoikkunassa Loris Kariusilla, Joel Matipilla ja Sadio Manélla.