Valioliigaan viime kauden päätteeksi noussut Burnley vahvistaa islantilaislaituri Johann Berg Gudmundssonin siiron seuraan. Burnleyn kesän ensimmäinen hankinta siirtyy Ykkösliigaan pudonneesta lontoolaisseura Charltonista.

Gudmundsson jakoi joukkueensa surkeasta menestyksestä huolimatta Mestaruussarjan syöttöpörssin ykkössijan viime kaudella, tarjoillen pallon maalintekijöille yhteensä 11 kertaa.
25-vuotias pelaaja oli myös oleellinen osa Islannin sensaatiomaista Euroopan mestaruuskisamiehistöä. Hän oli avauskokoonpanossa kaikissa maajoukkueensa otteluissa Ranskan turnauksessa, ja sai tililleen yhden syöttömerkinnän.

-Viime kausi oli itselleni fantastinen, valitettavasti samaa ei voi sanoa Charltonista. Islannin kanssa pelasimme hyvät kisat, Gudmundsson sanoo.

-On mahtavaa olla täällä. Burnley on osoittanut todella haluavansa minut, ja odotan pääsyä pelaamaan sen paidassa.