Sky Sports tietää kertoa, että Gastón Ramírez on siirtymässä vapaiden agenttien markkinoilta Middlesbrough’iin. Skyn mukaan sopimus on kolmivuotinen.

25-vuotias Ramírez oli muutama vuosi sitten hyvin lupaava pelaaja. Niin lupaava, että Transfermarktin mukaan Southampton maksoi hyökkäävänä keskikenttäpelaajana ja laitahyökkääjänä operoivasta uruguaylaisesta 15,2 miljoonaa euroa kesällä 2012. TM:n mukaan Saints on maksanut historiansa aikana enemmän vain Sadio Manésta ja Virgil van Dijkista.

Southamptonissa Ramírez sai neljän kauden aikana vastuuta yhteensä vain 55 ottelussa. Matalaa lukemaa selittää se, että kahtena viime kautena hänet lainattiin muualle – ensin Hulliin ja viime kevääksi juuri Middlesbrough’iin. Mestaruussarjassa pelejä kertyi 18, ja tehojakin syntyi seitsemän maalin sekä neljän maalisyötön edestä.