Aston Villan maalivahti Brad Guzan on The Guardianin mukaan lähellä siirtoa Middlesbroughiin. Yhdysvaltalainen olisi jo seuran kesän yhdeksäs hankinta.

31-vuotias USA:n maajoukkuemaalivahti ei halunnut enää jatkaa uraansa Valioliigasta pudonneessa Aston Villassa. Tiettävästi pelaaja siirtyy nyt Boroon kaksivuotisella sopimuksella ilmaiseksi.

Guzanin odotetaan haastavan ykkösmaalivahdin paikasta Víctor Valdésin, joka siirtyy seuraan aiemmin kesällä. Seuralla on käytettävissään myös kreikkalainen Dimi Konstantopoulos, joka toimi viime kaudella seuran ykkösvahtina.

Guzan on Aston Villan pitkäaikainen maalivahti, sillä Yhdysvaltainen on edustanut seuraa vuodesta 2008 lähtien. Viime kaudella Guzan pelasi 28 ottelua Aston Villan maalilla.

Yhdeksän hankintaa ei ole riittämässä Borolle

Jenkkimaalivahdin ei uskota jäävän Boron viimeiseksi hankinnaksi, sillä seura on ollut hyvin aktiivinen koko kesän ajan siirtomarkkinoilla. Esimerkiksi puolustaja Nevan Suboticin siirto seuraan kariutui viime hetkillä, kun pelaaja ei läpäissyt seuran lääkärintarkastusta. Serbialaiselta löydettiin vamma, joka vaatii leikkaushoitoa.

Seuran manageri Aitor Karanka on nyt siirtänyt huomionsa Hull-toppari Harry Maguireen, joka ei tiettävästi irtoa seurastaan halvalla.