Arsenal kohtasi yöllä kolmelta Suomen aikaan MLS-liigan tähdistöjoukkueen. Ottelussa lopulta nähtiin liuta upeita suorituksia, kun Arsenal lopulta voitti ottelun lukemin 2-1.

MLS-liigan tähdistöjoukkueen kokoonpanossa nähtiin muun muassa Andrea Pirlo, Kaká, Didier Drogba ja David Villa. Uraansa jo jäähdyttelevät pelaajat näyttivätkin ottelussa, ettei vanhat taidot ole vielä kadonneet mihinkään. Esimerkiksi Pirlolta nähtiin kaukaa omalta kenttäpuoliskolta lähtenyt pystysyöttö, joka löysi suoraan Arsenalin puolustuslinjan takaa pystyyn juosseen Drogban. Entisen Chelsea-hyökkääjän hyvä laukaus pysähtyi kuitenkin entiseen seurakaveri Petr Cechiin.

Arsenal meni ottelussa 11. minuutilla johtoon, kun Joel Campbell vei joukkueensa johtoon rangaistuspotkusta. MLS-joukkue tasoitti kuitenkin ottelun juuri ennen puoliaikaa, kun Drogba pääsi yrittämään maalin edestä kahdesti ennen kuin sai pallon Arsenalin verkkoihin. Ottelun 86. minuutilla Arsenal kuittasi voittomaalin itselleen, kun nuori Chuba Akpom sijoitti pallon varmasti maalin lähietäisyydeltä.

Arsenal pelaa seuraavan ottelunsa 1. elokuuta, kun vastaan asettuu meksikolainen Chivas de Guadalajara.