Burnley tekee pian alkavalla kaudella pikapaluun Valioliigaan. Se putosi vuonna 2015, oltuaan mukana korkeimmalla sarajatasolla pienimmällä budjetilla kaikista sillä pelanneista seuroista. Tilanne ei ole oleellisesti muuttunut, mitä tulee manageri Sean Dychen luotsaamaan joukkueeseen. Kun maailma kohisee jopa yli 100 miljoonan euron pelaajakaupoista, on Burnley käyttänyt kesän siirtoikkunassa vahvistuksiin tähän mennessä vain hieman yli neljä miljoonaa euroa. Tällä summalla se on hankkinut Mestaruussarjasta Ykkösliigaan pudonneesta Charltonista Johann Berg Gudmundssonin ja maalivahti Nick Popen.

-Markkinat ovat haastavat. Saatan kuulostaa rikkinäiseltä levyltä, mutta näin se vain on, Dyche sanoo Lancashire Telegraphissa.

-On seuroja, jotka käyttävät pelaajahankintoihin valtavia rahamääriä. Sitten on toisaalta sellaisia, jotka pitävät korttinsa piilossa ja odottavat oikeita tilanteita. Me olemme jossain näiden välimaastossa; yritämme tehdä sopiviksi katsomiamme kauppoja.

-Meillä on tiukat puitteet, joissa on pysyttävä. Seura ja sen johtokunta ovat taloudellisesti tarkkoina, ja se tekee tilanteesta tietysti tiukan.