Uruguaylaisen jalkapallon suurnimi Diego Forlan pohtii Abu Dhabissa julkaistavassa The National -lehdessä Paul Pogban ja Paul Scholesin arvoa Manchester Unitedille. Ensin mainittu on mitä todennäköisimmin siirtymässä takaisin seuraan huimalla korvauksella. Forlan pelasin toisen kanssa kaksi vuotta, ja sanoo että tämä oli mittaamattoman arvokas seuralle.

-Jos United maksaa 120 miljoonaa euroa Pogbasta, voidaan vain miettiä miten isoista summista puhuttaisiin, jos Scholes olisi kohteena. Hän oli ylivoimaisesti paras keskikenttämies, jonka kanssa olen ikinä pelannut.

Kahden Paulin vertailu on tietenkin teoreettista, ajat ovat muuttuneet, paljon.

-United oli onnekas, koska Scholes ei koskaan halunnut siirtyä muualle. Hän oli paikallinen poika, ja seuran fani. Yksi niistä todella harvoista huippupelaajista, jotka ovat sattuneet syntymään todellisen suurseuran alueelle.

Myös nyt otsikot täyttävä Paul saa Forlanilta varauksettoman tuen.

-Onko Pogba puhuttujen summien arvoinen? Mitä tahansa mikä tahansa seura on valmis hänestä maksamaan, hän on sen arvoinen. Hän saattaa hyvinkin olla matkalla sukupolvensa parhaaksi keskikenttäpelaajaksi maailmassa.