Vahvisti itse – Argentiinan olympiajoukkueen hyökkääjä siirtyy West Hamiin

© Kuva: Getty Images

Argentiinalainen Jonathan Calleri siirtyy Rion olympialaisten jälkeen West Hamiin. Pelaaja kertoi asiasta itse ESPN:lle.

– Siirtoni West Hamiin on tehty. Toivottavasti sopeudun nopeasti Valioliigaan, Calleri sanoi.

22-vuotias Calleri on argentiinalaisen All Boysin kasvatti. Kaksi vuotta sitten hän siirtyi Boca Juniorsiin, josta matka jatkui viime tammikuussa 11 miljoonan euron kaupassa Maldonadoon. Seuraavana päivänä keskushyökkääjä lainattiin São Pauloon, jonka riveissä Calleri loisti kevään aikana. Nuorukainen paukutti 12:ssa Copa Libertadoresin ottelussa yhdeksän maalia.

Tällä hetkellä Calleri valmistautuu olympialaisiin Argentiinan joukkueen mukana. Hän kilpailee hyökkäyksessä peliajasta yhdessä Atlético Madridin Ángel Correan, Genoan Giovanni Simeonen (Diego Simeonen poika) ja Villarrealin Cristian Espinozan kanssa.

Argentiina pelaa samassa alkulohkossa Hondurasin, Algerian ja Portugalin kanssa.