Barcelona kohtasi myöhään keskiviikko-iltana hallitsevan Valioliigan mestarin Leicesterin Tukholmassa. International Champions Cupin ottelu päättyi lopulta Barcan 4-2-voittoon.

Barcelona lähti otteluun hyvin kokeilupainotteisella ryhmällä, mutta avauskokoonpanossa nähtiin muun muassa Lionel Messi sekä Luis Suárez, joka onnistui myös maalinteossa ensimmäisellä puoliajalla. Leicester puolestaan lähti peliin hyvällä avauskokoonpanolla ja kentällä nähtiin esimerkiksi Jamie Vardy sekä Riyad Mahrez.

Ottelun ensimmäinen 45. minuuttinen oli Barcan näytöstä, sillä pallonhallinta oli joukkueella yli 70 prosenttisesti. Peli oli tauolle mentäessä lukemissa 3-0, kun Suarezin lisäksi Munir El Haddadi onnistui kahdesti maalinteossa.

Toiselle puoliajalla Leicester teki seitsemän vaihtoa ja se tuottikin tulosta. Seuran uusin hyökkääjä Ahmed Musa iski kahdesti pallon Barcan verkkoon tuoden joukkueensa mukaan peliin. 84. peliminuutilla kuitenkin vasta 17-vuotias Rafa Mújica iski ensimmäisen maalinsa Barcelonan paidassa lopettaen Leicesterin loppukirin.

Loppuunmyydyllä Friends Arenalla nähtiin myös Leicesterin uusimman hankinnan Bartosz Kaputskan (lue uutinen) debyytti. Puolalainen vaihdettiin kentälle viimeisen puolen tunnin ajaksi.