Sky Sportsin mukaan hiljattain upean maajoukkueuransa lopettanut Bastian Schweinsteiger ei kuulu manageri José Mourinhon tulevaisuuden suunnitelmiin. Pelaajan entinen seura Bayern München onkin keskikenttämiehen halutessa valmis avaamaan keskusteluyhteyden kotiin paluusta.

32-vuotias Schweinsteiger on tiettävästi saanut tyhjentää pukuhuoneen lokeronsa siirtyäkseen harjoittelemaan seuran reservijoukkueen kanssa. Saksalaisen uskotaan etsivän nyt uutta seuraa itselleen.

Viime kaudeksi Old Traffordille Bayernista saapuneella pelaajalla on sopimusta jäljellä kaksi vuotta Unitedin kanssa, mutta voi hyvin olla, että saksalainen palaa ennen aikojaan takaisin Bundesliigaan. Bayernin puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge on nimittäin kertonut, että ovi voisi olla auki mahdolliselle paluulle.

– Jos hän jossain vaiheessa puhuu halustaan palata, niin me voimme keskustella hänen kanssaan, Rummenigge kertoi saksalaiselle Sport Bildille.

Bayernin puheenjohtaja uskoo myös, ettei Schweinsteigerin tarvitse taistella uuden työantajan löytääkseen. Pelaajalla on tulevaisuutta saksalaisseurassa myös pelaajauran päätyttyä.

Entinen Saksan maajoukkuemaalivahti Oliver Kahn otti myös kantaa Bastin tilanteeseen omalla Facebook-sivullaan. Maalivahtilegendan mukaan pelaaja on aivan liian nuori lopettaakseen uransa.

– Uskon, että kaikella hänen kokemuksellaan, Basti voi yhä olla huippujoukkueen johtaja. Hän on ehdottomasti liian nuori ja voimakas eläkkeelle.