Queens Park Rangersissa testijaksolla ollut suomalainen Mikael Soisalo on herättänyt useiden eurooppalaisseurojen mielenkiinnon. Kiinnostusta on nyt QPR:n lisäksi ainakin Italiasta ja Hollannista. Asiasta uutisoi Hitc Sport.

18-vuotias Soisalo siirtyi täksi kaudeksi Ilvekseen HJK:n organisaatiosta ja kausi on ollut tähän mennessä onnistunut. Nuori pelaaja on erottunut hyvin edukseen, ja on herättänyt monien seurojen kiinnostuksen. Laituri onnistui omien sanojensa mukaan mainiosti QPR:n leirillä.

– Treenasin QPR:n 21-vuotiaiden joukkueessa ja taso ei ole missään nimessä liian kova. Tähtäimeni on tiukasti ulkomaan liigoissa. Olen juoksuvoimainen pelaaja, joka tekee töitä ylös- ja alaspäin, ja sitä ominaisuutta siellä kyllä arvostettiin. Hyvät fiilikset jäi tuolta viiden päivän testileiriltä, kommentoi Soisalo Ilveksen verkkosivulla.

Laitahyökkääjästä ovat kiinnostuneet Italian puolelta ainakin Palermo, Cagliari ja Pescara. Hollannista puolestaan Vitesse sekä FC Groningen.

QPR kohtaakin nyt siis kilpailua pelaajasta, joka on tehnyt tämän kauden Veikkausliigassa 18 otteluun kaksi maalia.